Vilkår og betingelser for Best Forever

Vores firma:

Best Forever
ApS med et CVR-nr. 43155938 etablerede offecielt i den 01. oktober 2013.

Best Forever er selvstændig forhandler af Forever Living Produkter, som er repræsenteret i over 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera.

Generelle Oplysninger

bestforever.dk administreres af:
Best Forever ApS
Vesterbrogade 74
1620 København V
CVR-nr.
43155938

OBS: Retur og reklamation skal sendes til:
Best Forever ApS
Urmagerstien 4, 4.TV
2300 København S

Varemærket:

Best Forever
ApS gør opmærksom på at beskytte Forever Living Produkters omdømmelse, varemærket samt med logo. Derudover har vi lavet uendeligt logo i Forever Living Produkters logo på vores hjemmeside for at få Forever Living et bedre omdømmelse.

Når vi importerer produkterne fra Forever Living, gør vi opmærksom på, at bevare skrivningen og logoet af Forever Living for frygt for bedrageri

Produkter:

Forever er verdens største producent, producent og distributør af Aloe Vera. Den primære ingrediens i vores produkter er 100% stabiliseret Aloe Vera Gel.
Ligesom andre grøntsager består Aloe Vera fortrinsvis vand, men det indeholder også et stort antal vigtige stoffer, som tilsammen giver en synergistisk virkning, der opretholder din godt helbred. En forudsætning for et godt helbred er en mave, der er i god form, så meget som 70% af immunsystemet sidder i maven. Tarmslimhinden er faktisk så stor som en tennisbane og lige så tynd som et øjenlåg. For at fungere godt og optage næringsstoffer skal være intakte.
I århundreder, mennesker over hele verden brugt Aloe Vera for sine gavnlige egenskaber, primært for at pleje huden på ydersiden. Men disse dage er der ingen, der hæver brynene, hvis man også drikker Aloe Vera. Den gastrointestinale system består af den samme slags væv som vores hud, så det fungerer Aloe Vera også indefra og ud.

Læs mere om Forever Living Produkter på: www.foreverliving.dk

Fortrolighedspolitik:

Virksomheden forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Læs mere om Persondata Politik


Bestilling:


Du kan bestille varer over telefonen, e-mail eller via vores webshop. 

Hvis du har du problemer med bestilling, venligst klik på FAQ


Betaling:

Kreditkort:


Hos Best Forever kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Viabill, PayPal, MobilePay og Applepay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på 39 kr. 

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

PayPal:

Når vi har modtaget din bestilling og betalt via PayPal, får du en ordrebekræftelse. e-mail om deres omkostninger.  

Du bliver ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Du kan læse mere om betingelserne på PayPal's hjemmeside: www.paypal.comForsendelser:

Din pakke forsendelse:


Når du har foretaget en bestilling hos os, får du tilsendt et link hvor du kan spore din pakke online. Vi anbefaler dig at foretage din bestilling i en ordre, da vi ikke efter bestilling kan sammenlægge ordre, og der vil derfor blive lagt fragt på dem begge ordre. Transportgebyrer kan varier afhængigt af den samlede vægt af forsendelsen. Leveringstiden er op til 5 hverdage.

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du ifølge loven ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage fra det tidspunkt, du har modtaget den købte vare af os. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@bestforever.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen under kontakt os .

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

 

Fortrydelse af en del af købet:


Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: pulver og drikkevarer.  

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 200 kr.

 

Ingen fortrydelsesret:


Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 

 

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returnering og modtagelsen skal altid ske på adresse:

Best Forever ApS
Urmagerstien 4, 4.TV
2300 København S

Reklamation:

Ønsker du af en eller anden grund at reklamere over dine produkter, så det vigtigt, at du kontakter os snarest og indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig

Under dansk lovgivning har man reklamationsret i 24 måneder, hvis man er en privatkunde. Med mindre, hvis man er erhvervskunde, har man reklamationsret i 12 måneder.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

For at sende reklamation, bedes du at udfylde vores formular ved at downloade linket klik her

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via vores kontaktformular. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Tilfredshedsgaranti:

Udover de 14 dages fortrydelse du har ud fra ovenstående regler, tilbyder vi 90 dages tilfredshedsgaranti.

Alle produkter er omfattet af Forever 90 dage tilfredshedsgaranti. Tilfreds med et produkt ikke til dine forventninger, kan du returnere produktet helt eller delvist brugt sammen med din kvittering, og du får dine penge tilbage indenfor 14 dage uden diskussion, kun minus forsendelsesomkostninger. Du skal betale nogen returfragten.

For at kontakte os, bedes venligst at ringe, sende en mail eller via kontakt os inde på vores hjemmeside. Vi svarer altid på alle henvendelser indenfor 24 - 72 timer på hverdagene.

Persondata Politik


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Best Forever ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.bestforever.dk er Best Forever ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@bestforever.dk