Aloe Blossom Herbal Tea

200

Infusionsdryck tillverkad av aloe vera blommor, skapad med kryddor och örter från hela världen. Fri från koffein och tein, utan konstgjorda färger, smaker och konserveringsmedel, utan kalorier, utan fett!

Det värmer på vintern och svalnar på sommaren: tedrinken tillverkad av aloe vera blommor, kryddor och örter från hela världen smakar inte bara läckra utan stimulerar också ämnesomsättningen med sina örter - utan solbränna eller koffein. Och det är extremt produktivt: en tepåse räcker för en hel liter tedrink.

Din dagliga njutning

Aloe Blossom Herbal Tea® smakar inte bara gott, det stimulerar också ämnesomsättningen utan örter eller koffein. Örtte är en färgglad blandning av kanel, kryddnejlika, ingefära, kardemumma, fänkål och kamomill. Det speciella teet med björnbärsblad, apelsinskal och aloe vera blommor blir en smakupplevelse. Och njutningen varar länge, eftersom en tepåse passar bäst för 1 liter vatten på grund av dess intensiva ingredienser.

Helt enkelt friskt

Aloe Blossom Herbal Tea® är ett te med aloe vera, utan kalorier, utan fett!

Ett lugnande och uppfriskande koffeinfritt örtte, som hjälper dig att koppla av och varva ner. Naturligtvis låg i kalorier. Kan antingen serveras som en varm dryck eller som en kall, uppfriskande drink på is. Varje förpackning innehåller 25 individuellt förpackade tebitar.

Ref. nr: 200
Volym: 25 stycken .
Ingredienser

Kanel, apelsinskal, kryddnejlikor, björnbärblad, kryddor, fänkål, ingefära, kardemumma, aloe blomningar, kamomill.

Näringsinnehåll

Tilläggsfakta

Serveringsstor 1 tepåse (1,5 g) (gör 8 fl. Oz.)

Portioner per behållare 25

Näringsämne 
Kalorier 0
Dagligt värde %
Totalt fett 0 g 0%
Natrium 0 mg 0%
Totalt kolhydrat 0 g 0%
Sockerarter 0 g
Protein 0 g
* Procentiga dagliga värden är baserade på en 2 000 kalori diet.

Instruktioner

För varmt te, använd 1 tepåse per kopp. Tillsätt kokande vatten och brygg 3 - 5 minuter innan tepåsen tas bort. För iste (en kvarts), häll 2 koppar kokande vatten över 4 tepåsar och brygg 3 - 5 minuter. Ta bort tepåsar, tillsätt 2 koppar kallt vatten och kyla.

132,00 kr
Kvantitet

 

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Beskrivning

Aloe Blossom Herbal Tea er et te-lignende produkt fremstillet af forskellige dyrebare krydderier og urter, såsom den tørrede blomstre af Aloe Vera-planten. Aloe Vera Herbal Blossom Tea er helt fri for te og også for koffein. Derfor kan denne aloe vera te også drikkes om aftenen uden at forårsage problemer med at falde i søvn. Ikke desto mindre stimulerer den specielle urteblanding stofskiftet og blodcirkulationen. Fordøjelsen og igen metabolismen stimuleres yderligere af kanelen indeholdt i te. Derudover opvarmer kanel kroppen, hvorfor det også hjælper med behandlingen af ​​kalorimasser og dermed også har en bærende effekt på diæter og fastende kurer. Det daglige væskebehov er også lettere og behageligt mættet med te. De vigtigste ingredienser i Forever te er kanel, blomstrede aloe vera blomster, appelsinskal,nelliker, kardemomme, bjørnebærblade, fennikel, ingefær og kamille. Disse ingredienser gør den ubeskrivelig lækker teoplevelse til en uforglemmelig og afslappende oplevelse. Du kan nyde teen varm eller varm, især om vinteren. Om sommeren kan du få den bryggede te enten i køleskabet eller med isterninger til en rigtig forfriskningsdrink. For en hel liter te er en pose med te nok. Infusionsdrikken med ingredienser fra hele verden undgår bevidst farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler og indeholder naturligvis ikke fedt eller kalorier, så længe du nyder te uden sukker eller mælk.Om sommeren kan du få den bryggede te enten i køleskabet eller med isterninger til en rigtig forfriskningsdrink. For en hel liter te er en pose med te nok. Infusionsdrikken med ingredienser fra hele verden undgår bevidst farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler og indeholder naturligvis ikke fedt eller kalorier, så længe du nyder te uden sukker eller mælk.Om sommeren kan du få den bryggede te enten i køleskabet eller med isterninger til en rigtig forfriskningsdrink. For en hel liter te er en pose med te nok. Infusionsdrikken med ingredienser fra hele verden undgår bevidst farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler og indeholder naturligvis ingen fedt eller kalorier, så længe du nyder te uden sukker eller mælk.

Årsager til, at du bør overveje at drikke mere aloe vera te

Der er mange grunde til, at du skal tænke over, om du og din kære skal forberede en dejlig kop te ofte. Vi ved alle, at vi skal drikke meget hver dag. Cirka to til tre liter om dagen er vigtige ikke kun for vores krop, men også for vores helbred og trivsel. Te er en del af mangeårige traditioner og ceremonier i mange kulturer I England, ligesom i Mellemøsten, er te en naturlig del af hverdagen. At drikke te med venner eller familie er godt for vores humør og en god grund til at møde dem i en halv time. Da Mellemøsten allerede er nævnt, har ørkenfolk traditionelt drukket varm te i den brændende varme i århundreder, da det får kroppen til at svede lidt og derved køle naturligt. Du bør ikke tage varme eller kolde drikke, når det er varmt,da de giver kroppen arbejde og gør dig endnu mere udmattet. Du kan også være sikker på, at efter at have kogt vandet af, at mikroorganismer dræbes, og teen endelig er kimfri. Nogle eksperter mener endda, at det at drikke usødet te undertiden kan være bedre end at drikke vand. Forskere ved European Journal of Clinical Nutrition fandt, at te rehydratiserer kroppen såvel som vand kan. Han gør dette ved at udskifte væsker i din krop ligesom vand. Men te har en anden fordel, da den indeholder antioxidanter, som kroppen ikke får fra almindeligt vand. Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.Nogle eksperter mener endda, at det at drikke usødet te undertiden kan være bedre end at drikke vand. Forskere ved European Journal of Clinical Nutrition fandt, at te rehydratiserer kroppen såvel som vand kan. Han gør dette ved at udskifte væsker i din krop ligesom vand. Men te har en anden fordel, da den indeholder antioxidanter, som kroppen ikke får fra almindeligt vand. Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.Nogle eksperter mener endda, at det at drikke usødet te undertiden kan være bedre end at drikke vand. Forskere ved European Journal of Clinical Nutrition fandt, at te rehydratiserer kroppen såvel som vand kan. Han gør dette ved at udskifte væsker i din krop ligesom vand. Men te har en anden fordel, da den indeholder antioxidanter, som kroppen ikke får fra almindeligt vand. Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.

Aloe vera te er god for helbredet

Som allerede nævnt rehydratiserer te i modsætning til kaffe kroppen og fratager den ikke nogen væske. Derudover er te mere forskelligartet, da det kan være både forfriskende og beroligende afhængigt af sorten og bryggetiden. Selv med sygdomme som influenza eller kraftig forkølelse er te den bedste måde at slappe af på. Hvis du tilføjer noget for Forever Honey til din te, vil du snart være i stand til at komme dig efter den antibakterielle virkning af honning. Selv ellers er te afslappende, især efter en lang og udmattende dag. En hyggelig kop varm te er prikken over i'et på en afslappet og rolig aften. Urterne i teen har også en beroligende og beroligende virkning. Derudover behøver det at drikke te ikke bekymre dig om din vægt eller fedtaflejringer, da usødet te uden tilsat mælk ikke indeholder kalorier eller fedt. Så te hjælper med vægttab, fordi du føler dig ingen eller i det mindste mindre trang. Dette skyldes dels det faktum, at der i nogle tesorter findes appetithæmmende hormoner, dels fordi en kop te med ca. 200 til 300 ml fylder maven, og derfor narres en følelse af fuld mave.Så trang kan bare forsvinde på nøjagtigt tidspunktet for den fyldte mave, uden at du har indtaget kalorier eller fedt.

Aloe vera te understøtter kroppen på alle måder

Hvis du bevidst nyder en kop te i stressede situationer, kan du altid tage en lille pause og give dig selv et kort øjeblik med hvile og afslapning. En såkaldt Coffe at gå fortæres normalt på siden og temmelig ubevidst. Til en kop te tager du mere tid på at forberede og kan slukke et stykke tid for at genoplade dine batterier. Hvis du stadig har mulighed for at sætte dig ned i et par minutter mere, bare for at læse noget for dig selv, eller at have en kort samtale med venner og kolleger, kan du altid skabe en afslappende pause i hverdagen. Hvis vi har mere tid i weekenden eller på en fridag, bør vi give te chancen for at gøre os endnu smukkere. Ægte skønhed kommer indefra, så at drikke er så vigtigt. Men nogle steder kan vi også hjælpe udefra. For hævede øjne,bare sætte dine allerede brugte teposer i fryseren i et par minutter og læg dem derefter på dine lukkede øjne i cirka fem til ti minutter. Hvis du har en mild solskoldning, kan du koge en mild te, lade den afkøle, indtil den kun er ved stuetemperatur, og derefter anvende den med en vaskeklud på beroligende områder. Nogle uafhængige studier viser endda, at folk, der drikker te regelmæssigt, har et bedre immunsystem end kaffedrikkere. Ansvarlig for denne positive effekt for tedrikkere er de mange urter, mineraler og vitaminer, der findes i te, som styrker vores kropsforsvar enormt, især i de kolde vintermåneder.og påfør det derefter med en vaskeklud på beroligende områder. Nogle uafhængige studier viser endda, at folk, der drikker te regelmæssigt, har et bedre immunsystem end kaffedrikkere. Ansvarlig for denne positive effekt for tedrikkere er de mange urter, mineraler og vitaminer, der findes i te, som styrker vores kropsforsvar enormt, især i de kolde vintermåneder.og påfør det derefter med en vaskeklud på beroligende områder. Nogle uafhængige studier viser endda, at folk, der drikker te regelmæssigt, har et bedre immunsystem end kaffedrikkere. Ansvarlig for denne positive effekt for tedrikkere er de mange urter, mineraler og vitaminer, der findes i te, som styrker vores kropsforsvar enormt, især i de kolde vintermåneder.

Produktdetaljer
200
4 andra produkter i samma kategori:

Referens: 207

Varumärke: Forever Living Products

Forever Bee Honey

100 % härlig honung med mycket smak Lyxig, mörkt bärnstensfärgad och flytande honung som vi hämtar från världens mest eftertraktade honungsproducenter i norra Spaniens bergstrakter. För vem? Forever Bee Honey passar alla som gillar honung. En utmärkt produkt för de som vill undvika vanligt socker men ändå uppskattar en söt och god smak. Honung genom...

Pris 152,00 kr
Mer
Finns i lager först

Referens: 36

Varumärke: Forever Living Products

Forever Royal Jelly

Ett kosttillskott värdigt en drottning Ännu en skatt från bikupan i form av bidrottningens specialkost. Forever Royal Jelly™ är ett kosttillskott med bidrottninggelé som bland annat innehåller vitamin B5 (pantotensyra). För vem? Det här är en produkt för alla som är nyfikna på att prova bidrottningens specialkost, speciellt för dig som vill orka lite...

Pris 296,80 kr
Mer
Finns i lager först

Referens: 26

Varumärke: Forever Living Products

Forever Bee Pollen

Ett kosttillskott från bina till dig Forever Bee Pollen™ innehåller pollen från vilda blommor. Pollen som samlats in av flitiga bin för att bli till ett populärt kosttillskott i smidig tablettform för dig. För vem? Det här är en produkt för dig som är nyfiken på att prova något nytt från bikupan. Forever Bee Pollen™ är extra populärt bland de som lever...

Pris 136,00 kr
Mer
Finns i lager först

Referens: 27

Varumärke: Forever Living Products

Forever Bee Propolis

Direkt från bikupan till din tjänst Populärt kosttillskott med propolis – en riktig biprodukt. Producerad av bin och uppskattad av människan ända sedan antikens dagar. För vem? Forever Bee Propolis™ passar alla, speciellt de som är nyfikna på att prova ett modernt kosttillskott med gamla traditioner. Många känner till propolis som en populär vårdande...

Pris 288,00 kr
Mer
Finns i lager först