Aloe Jojoba Shampoo

521

Til frisk , glansfuldt og velduftende hår

Luksuriøs, PH-afbalanceret shampoo med Aloe vera og jojoba. Designet, så den passer til alle hårtyper og er helt fri for sulfater og silikoner.

Til hvem?

Aloe-Jojoba Shampoo passer til alle, der vasker hår – uanset hårtype. Specielt velegnet til dem, der gerne vil undgå produkter med silikoner eller sulfater. Den lette, friske duft af lavendel og pebermynte værdsættes af både mænd og kvinder.

Smukt hår starter med hovedbunden

Mange hårproblemer udspringer af en tør, skællende eller kløende hovedbund. Hovedbunden er hud, og huden skal have fugt for at trives. Det er derfor vigtigt at anvende gode hårprodukter. Aloe-Jojoba Shampoo indeholder milde men effektive ingredienser, der plejer både håret og hovedbunden.

Rengør og plejer

Aloe vera og jojoba er en gennemtestet kombination, der plejer både huden og håret og desuden er både fugtbevarende og blødgørende. Her får de selskab af mildt rengørende og plejende stoffer udvundet af kokosolie, ligesom lavendelolie, der både virker styrkende og opfriskende. C-vitamin er en pålidelig hudplejer, der også hjælper til at opretholde PH-balancen, og hybenfrøolie bidrager også med sine plejende og fugtbevarende egenskaber.

Fri for silikoner og sulfater

For at imødekomme dagens krav fra bevidste konsumenter indeholder Aloe-Jojoba Shampoo hverken silikoner eller sulfater. Resultatet er en shampoo, der hjælper til at styrke håret og bevare fugtbalancen. Giver desuden volumen og plejer hovedbunden. Rent og frisk bliver håret naturligvis også. Dufter dejligt af lavendel og pebermynte, hvilket passer både til mænd og kvinder.

Aloe-Jojoba Shampoo fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Art. nr.: 521
Volumen: 296 ml
Ingredienser

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Disodium 2-Sulfolaurate, Decyl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Lavandula Angustifolia Flower Oil (lavendel), Rosa Canina Seed Oil (hyben), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojoba), Ascorbic Acid (C-vitamin), Citric Acid, Parfum, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Instruktioner

Anvendes i vådt hår og masseres ind for at stimulere hovedbunden og oparbejde et godt skum. Skyl omhyggeligt – og afslut med Aloe-Jojoba Conditioning Rinse for at opnå det bedste resultat.

160,00 kr
160
Antal

 

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Produktoplysninger
521
1 andre varer i den samme kategori:

Reference: 522

Mærker: Forever Living Products

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Let balsam med masser af gode sager til dit hår Dejlig, pH-afbalanceret balsam, der gør håret blødt, glansfuldt og let at sætte. Passer perfekt sammen med Aloe-Jojoba Shampoo. Til hvem? Aloe-Jojoba Conditioning Rinse passer til alle hårtyper. Den lette formel gør den ekstra god til tyndt/fint hår, fordi den plejer uden at tynge håret ned. Den lette...

Pris 172,00 kr
Mere
På lager