Vores Aloe Vera Fra plante til produkt

Et naturligt kosttilskud

I lang tid og mange kulturer har Aloe vera været til gavn og glæde for mennesket. En stor del af vores viden om nytteplanter er ganske vist gået i glemmebogen med tiden, men den bliver nu i høj grad vakt til live igen på grund af den voksende interesse for naturlige metoder til bedre trivsel. En kombination af Aloe vera, sund kost og motion kan være en metode til at opnå bedre balance og større harmoni i hverdagen.

Økologisk og kvalitetssikret


Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Al avl er økologisk og foregår på vores egne plantager i USA (Texas), Mexico og Den Dominikanske Republik. Det betyder, at vi kan kontrollere og kvalitetssikre hele processen, fra avl og forædling til distribution.
Vores drikke har fået kvalitetsstemplet International Science Seal of Approval, en flot hædersbevisning til vores mest populære produkter.

Velsmagende drikke

Forever Gel Original er fundamentet for Forevers virksomhed og store succes. Drikken er vores mest solgte produkt verden over og består af friskpresset, stabiliseret Aloe vera af økologisk avl. Mange millioner mennesker i over 160 lande drikker den hver dag. Naturligvis har den Aloe vera, der indgår i alle vores øvrige produkter, samme høje kvalitet – lige fra tandpasta til hudlotion.

Les mer om Forever Living Produkter på: www.foreverliving.dk