Vores Aloe Vera Fra plante til produkt

Fra plante til produkt

Forever har stor erfaring med håndtering og forædling af frisk Aloe vera til produkter, der er populære verden over. Vores plantager ligger i USA, Texas, Mexico og Den Dominikanske Republik. Som verdens største producent af Aloe vera er det naturligt for os at værne om miljøet. Vi dyrker derfor økologisk og med vekselbrug.

Et rent produkt

Når bladene er høstet, gennemgår de en grundig rensningsproces, hvor de skylles flere gange i koldt vand og endda højtryksrenses. Eventuelt affald fjernes, og bladene inspiceres for at sikre, at de ikke er beskadigede. Vi henter Aloe vera-geléen fra plantens indre, hvor den er godt beskyttet mod ydre påvirkninger. På den måde udvindes geléen i sin reneste form.

Patenteret proces

Den rene, friskpressede gelé opsamles, og skalrester fjernes. Derefter gennemgår geléen en patenteret stabiliseringsproces, der beskytter mod oxidering. Blad- og skalrester ender på komposten og indgår i det naturlige kredsløb.

Grundigt testet

Nu har vi et godt basisprodukt, men vi vil være sikre på, at det altid har den samme høje kvalitet. Derfor gennemgår geléen både laboratorietests og analyser, før den indgår som ingrediens i vores produkter.