Vores Aloe Vera Fra plante til produkt

Vores Aloe Vera

Aloe Barbadensis Miller, husk det navn. Der er omkring 400 Aloe-arter i verden, og alle har deres egne gode egenskaber. Men kun én eneste sort har været elsket af menneskeheden siden tidernes begyndelse: Aloe Barbadensis Miller. Vores Aloe vera.

Aloe vera er en subtropisk plante, som kan lagre meget vand. I dens blad er der en tyktflydende gelé, som udover vand indeholder en helt unik blanding af stoffer. Gelen kan enten drikkes som et kosttilskud eller blandes med andre ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter.

 

Dyrkning

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor starter vi fra bunden og dyrker vores Aloe vera i frugtbar jord som giver en god vækstkraft.

For at sikre fuld kontrol over hele processen fra dyrkning til det færdige produkt ejer vi selv plantagerne. Al dyrkning foregår økologisk og med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Hver plante begynder som et skud, der skæres af roden på den modne plante.

Efter cirka tre års vækst høstes de modne blade fra planten manuelt og transporteres hurtigt videre for at blive forædlet og stabiliseret.