Aloe Blossom Herbal Tea

200

Infusionsdrink lavet af aloe vera blomster, skabt med krydderier og urter fra hele verden. Fri for koffein og tein, uden kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler, uden kalorier, uden fedt!

Det varmer om vinteren og afkøles om sommeren: tedrinken fremstillet af aloe vera blomster, krydderier og urter fra hele verden smager ikke kun lækker, men stimulerer også stofskiftet med dets urter - uden solbrun eller koffein. Og den er ekstremt produktiv: En tepose er nok til en hel liter tedrink.

Din daglige glæde

Aloe Blossom Herbal Tea® smager ikke kun lækker, den stimulerer også stofskiftet uden urter eller koffein. Urtete er en farverig blanding af kanel, nellike, ingefær, kardemomme, fennikel og kamille. Den specielle te med Blackberry-blade, appelsinskal og aloe vera-blomster bliver en smagsoplevelse. Og nydelsen varer lang tid, fordi en tepose er bedst egnet til 1 liter vand på grund af dens intensive ingredienser.

Simpelthen sundt

Aloe Blossom Herbal Tea® er en te med aloe vera, uden kalorier, uden fedt!

En beroligende og forfriskende koffeinfri urtete, som hjælper dig med at slappe af og slappe af. Naturligt lavt i kalorier. Kan enten serveres som en varm drik eller som en kold, forfriskende drink på is. Hver pakke indeholder 25 individuelt folieindpakket testykker.

Art. nr .: 200
Volumen: 25 stk .
Ingredienser

Kanel, orange skræl, nellike, brombærblad, krydderier, fennikel, ingefær, kardemomme, aloe blomster, kamille.

Ernæringsindhold

Supplerende Fakta

Servering Størrelse 1 tepose (1,5 g) (gør 8 fl. Oz.)

Portioner pr. Beholder 25

Næringsstof 
Kalorier 0
Daglig værdi %
Samlet fedt 0 g 0%
Natrium 0 mg 0%
Samlet kulhydrat 0 g 0%
Sukkerarter 0 g
Protein 0 g
* Procentlige daglige værdier er baseret på en 2.000 kaloridiet.

Instruktioner

Til varm te skal du bruge en tepose pr. Kop. Tilsæt kogende vand og bryg 3 - 5 minutter, før teposen fjernes. Til iste (en liter), hæld 2 kopper kogende vand over 4 teposer og bryg 3 - 5 minutter. Fjern teposer, tilsæt 2 kopper koldt vand og chill.

132,00 kr
132
Antall

 

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Beskriving

Aloe Blossom Herbal Tea er et te-lignende produkt fremstillet af forskellige dyrebare krydderier og urter, såsom den tørrede blomstre af Aloe Vera-planten. Aloe Vera Herbal Blossom Tea er helt fri for te og også for koffein. Derfor kan denne aloe vera te også drikkes om aftenen uden at forårsage problemer med at falde i søvn. Ikke desto mindre stimulerer den specielle urteblanding stofskiftet og blodcirkulationen. Fordøjelsen og igen metabolismen stimuleres yderligere af kanelen indeholdt i te. Derudover opvarmer kanel kroppen, hvorfor det også hjælper med behandlingen af ​​kalorimasser og dermed også har en bærende effekt på diæter og fastende kurer. Det daglige væskebehov er også lettere og behageligt mættet med te. De vigtigste ingredienser i Forever te er kanel, blomstrede aloe vera blomster, appelsinskal,nelliker, kardemomme, bjørnebærblade, fennikel, ingefær og kamille. Disse ingredienser gør den ubeskrivelig lækker teoplevelse til en uforglemmelig og afslappende oplevelse. Du kan nyde teen varm eller varm, især om vinteren. Om sommeren kan du få den bryggede te enten i køleskabet eller med isterninger til en rigtig forfriskningsdrink. For en hel liter te er en pose med te nok. Infusionsdrikken med ingredienser fra hele verden undgår bevidst farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler og indeholder naturligvis ikke fedt eller kalorier, så længe du nyder te uden sukker eller mælk.Om sommeren kan du få den bryggede te enten i køleskabet eller med isterninger til en rigtig forfriskningsdrink. For en hel liter te er en pose med te nok. Infusionsdrikken med ingredienser fra hele verden undgår bevidst farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler og indeholder naturligvis ikke fedt eller kalorier, så længe du nyder te uden sukker eller mælk.Om sommeren kan du få den bryggede te enten i køleskabet eller med isterninger til en rigtig forfriskningsdrink. For en hel liter te er en pose med te nok. Infusionsdrikken med ingredienser fra hele verden undgår bevidst farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler og indeholder naturligvis ingen fedt eller kalorier, så længe du nyder te uden sukker eller mælk.

Årsager til, at du bør overveje at drikke mere aloe vera te

Der er mange grunde til, at du skal tænke over, om du og din kære skal forberede en dejlig kop te ofte. Vi ved alle, at vi skal drikke meget hver dag. Cirka to til tre liter om dagen er vigtige ikke kun for vores krop, men også for vores helbred og trivsel. Te er en del af mangeårige traditioner og ceremonier i mange kulturer I England, ligesom i Mellemøsten, er te en naturlig del af hverdagen. At drikke te med venner eller familie er godt for vores humør og en god grund til at møde dem i en halv time. Da Mellemøsten allerede er nævnt, har ørkenfolk traditionelt drukket varm te i den brændende varme i århundreder, da det får kroppen til at svede lidt og derved køle naturligt. Du bør ikke tage varme eller kolde drikke, når det er varmt,da de giver kroppen arbejde og gør dig endnu mere udmattet. Du kan også være sikker på, at efter at have kogt vandet af, at mikroorganismer dræbes, og teen endelig er kimfri. Nogle eksperter mener endda, at det at drikke usødet te undertiden kan være bedre end at drikke vand. Forskere ved European Journal of Clinical Nutrition fandt, at te rehydratiserer kroppen såvel som vand kan. Han gør dette ved at udskifte væsker i din krop ligesom vand. Men te har en anden fordel, da den indeholder antioxidanter, som kroppen ikke får fra almindeligt vand. Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.Nogle eksperter mener endda, at det at drikke usødet te undertiden kan være bedre end at drikke vand. Forskere ved European Journal of Clinical Nutrition fandt, at te rehydratiserer kroppen såvel som vand kan. Han gør dette ved at udskifte væsker i din krop ligesom vand. Men te har en anden fordel, da den indeholder antioxidanter, som kroppen ikke får fra almindeligt vand. Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.Nogle eksperter mener endda, at det at drikke usødet te undertiden kan være bedre end at drikke vand. Forskere ved European Journal of Clinical Nutrition fandt, at te rehydratiserer kroppen såvel som vand kan. Han gør dette ved at udskifte væsker i din krop ligesom vand. Men te har en anden fordel, da den indeholder antioxidanter, som kroppen ikke får fra almindeligt vand. Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.Dette blev finansieret af folkesundhedsfysiolog, dr. Carrie Ruxton nævnte også til BBC i et interview.

Aloe vera te er god for helbredet

Som allerede nævnt rehydratiserer te i modsætning til kaffe kroppen og fratager den ikke nogen væske. Derudover er te mere forskelligartet, da det kan være både forfriskende og beroligende afhængigt af sorten og bryggetiden. Selv med sygdomme som influenza eller kraftig forkølelse er te den bedste måde at slappe af på. Hvis du tilføjer noget for Forever Honey til din te, vil du snart være i stand til at komme dig efter den antibakterielle virkning af honning. Selv ellers er te afslappende, især efter en lang og udmattende dag. En hyggelig kop varm te er prikken over i'et på en afslappet og rolig aften. Urterne i teen har også en beroligende og beroligende virkning. Derudover behøver det at drikke te ikke bekymre dig om din vægt eller fedtaflejringer, da usødet te uden tilsat mælk ikke indeholder kalorier eller fedt. Så te hjælper med vægttab, fordi du føler dig ingen eller i det mindste mindre trang. Dette skyldes dels det faktum, at der i nogle tesorter findes appetithæmmende hormoner, dels fordi en kop te med ca. 200 til 300 ml fylder maven, og derfor narres en følelse af fuld mave.Så trang kan bare forsvinde på nøjagtigt tidspunktet for den fyldte mave, uden at du har indtaget kalorier eller fedt.

Aloe vera te understøtter kroppen på alle måder

Hvis du bevidst nyder en kop te i stressede situationer, kan du altid tage en lille pause og give dig selv et kort øjeblik med hvile og afslapning. En såkaldt Coffe at gå fortæres normalt på siden og temmelig ubevidst. Til en kop te tager du mere tid på at forberede og kan slukke et stykke tid for at genoplade dine batterier. Hvis du stadig har mulighed for at sætte dig ned i et par minutter mere, bare for at læse noget for dig selv, eller at have en kort samtale med venner og kolleger, kan du altid skabe en afslappende pause i hverdagen. Hvis vi har mere tid i weekenden eller på en fridag, bør vi give te chancen for at gøre os endnu smukkere. Ægte skønhed kommer indefra, så at drikke er så vigtigt. Men nogle steder kan vi også hjælpe udefra. For hævede øjne,bare sætte dine allerede brugte teposer i fryseren i et par minutter og læg dem derefter på dine lukkede øjne i cirka fem til ti minutter. Hvis du har en mild solskoldning, kan du koge en mild te, lade den afkøle, indtil den kun er ved stuetemperatur, og derefter anvende den med en vaskeklud på beroligende områder. Nogle uafhængige studier viser endda, at folk, der drikker te regelmæssigt, har et bedre immunsystem end kaffedrikkere. Ansvarlig for denne positive effekt for tedrikkere er de mange urter, mineraler og vitaminer, der findes i te, som styrker vores kropsforsvar enormt, især i de kolde vintermåneder.og påfør det derefter med en vaskeklud på beroligende områder. Nogle uafhængige studier viser endda, at folk, der drikker te regelmæssigt, har et bedre immunsystem end kaffedrikkere. Ansvarlig for denne positive effekt for tedrikkere er de mange urter, mineraler og vitaminer, der findes i te, som styrker vores kropsforsvar enormt, især i de kolde vintermåneder.og påfør det derefter med en vaskeklud på beroligende områder. Nogle uafhængige studier viser endda, at folk, der drikker te regelmæssigt, har et bedre immunsystem end kaffedrikkere. Ansvarlig for denne positive effekt for tedrikkere er de mange urter, mineraler og vitaminer, der findes i te, som styrker vores kropsforsvar enormt, især i de kolde vintermåneder.

Produktdetaljer
200
4 andre produkter i samme kategori:

Referanse: 207

Merke: Forever Living Products

Forever Bee Honey

100 % lækker honning og masser af smag Luksuriøs, flydende honning med en farve som mørkt rav, hentet fra en af verdens mest eftertragtede honningproducenter i bjergegnene i Nordspanien. Til hvem? Forever Bee Honey er velegnet til alle, der godt kan lide honning. En fremragende produkt til dem, der ønsker at undgå almindeligt sukker, men stadig...

Pris 152,00 kr
More
På lager

Referanse: 36

Merke: Forever Living Products

Forever Royal Jelly

Et kosttilskud, der er en dronning værdigt Endnu en skat fra bikuben i form af bidronningens specialkost. Forever Royal Jelly™ er et kosttilskud med bidronningegelé, der blandt andet indeholder B5-vitamin (pantothensyre). Til hvem? Dette er et produkt til alle, der er nysgerrige efter at prøve bidronningens specialkost, især hvis man gerne vil have lidt...

Pris 296,80 kr
More
På lager

Referanse: 27

Merke: Forever Living Products

Forever Bee Propolis

Direkte fra bikuben til dig Populært kosttilskud med propolis – et vaskeægte bi-produkt. Produceret af bien og værdsat af mennesket lige siden oldtiden. Til hvem? Forever Bee Propolis™ er velegnet til alle, der er nysgerrige efter at prøve et moderne kosttilskud med gamle traditioner. Mange kender propolis som en populær plejende ingrediens i...

Pris 288,00 kr
More
På lager

Referanse: 26

Merke: Forever Living Products

Forever Bee Pollen

Et kosttilskud fra bierne til dig Forever Bee Pollen™ indeholder pollen fra vilde blomster. Pollen, der indsamles af flittige bier for at blive til et populært kosttilskud i smart tabletform til dig. Til hvem? Det produkt er et produkt til alle, der er nysgerrige efter at prøve noget nyt fra bikuben. Forever Bee Pollen™ er særlig populært blandt dem, der...

Pris 136,00 kr
More
På lager